Sun Harmony
Sun Harmony

Sun Harmony

Sun Harmony

 • SUN HARMONY gezichtsbescherming
  SUN HARMONY gezichtsbescherming Natuurlijke zonbescherming met antioxiderede werking van biologische Aloë Vera en Achiote
 • SUN HARMONY lichaamsbescherming
  SUN HARMONY lichaamsbescherming 100% natuurlijke lichaamsbescherming die je helpt leven in harmonie met de zon.
 • SUN HARMONY Tanning olie
  SUN HARMONY Tanning olie Natuurlijke zonbeschermingsolie gemaakt van zwarte sesam-oerzaden en achiote​
 • SUN HARMONY Bio Q Food
  De natuurlijke bescherming tegen de zon van binnenuit gevuld met antioxidante vruchten waaronder Achiote. Beschermt tegen straling. Bevat veel lichtenergie, verhoogd de huideigen melaninevorming.

Het verhaal van Sun Harmony

Een paar jaar geleden bezocht Margo Esser in het regenwoud een inheemse stam. De mensen in die stam leven nog als een echte eenheid met de natuur. Ondanks de hoge gevoeligheid van Margo Esser voor de zon door de hevige verbrandingen die ze eerder in haar leven had gehad, is ze naar de stam gegaan zonder zich in te smeren met zonnebrand producten.

De mensen van deze oude stam leefden ten slotte ook zonder zonnebrandcrèmes en ze was nieuwsgierig naar wat deze mensen gebruikte om  hun huid tegen de zon te beschermen.

Daar aangekomen kwam ze in aanraking met de wonderbaarlijke vrucht Achiote. Achiote wordt al eeuwen door de inheemse volkeren van de Amazone gebruikt als bescherming tegen de zon en insecten. Ook werd het in de kruidengeneeskunde gebruikt om huidproblemen te behandelen en ontstekingen en brandwonden te desinfecteren.

Margo Esser was meteen helemaal enthousiast en wilde heel graag deze vrucht in haar producten opnemen. Ze vroeg de mensen van de stam of zij Achiote mocht gebruiken en wat ze deze mensen daarvoor terug kon geven.

Het enige wat voor deze mensen echt belangrijk is, is het behouden van het regenwoud. Dat het regenwoud niet nog verder gekapt wordt. Dat de natuur blijft bestaan zoals het hoort.

Het regenwoud is belangrijk voor mensen en dieren die daar leven, maar ook voor iedereen die niet in de buurt woont. Het regenwoud is één van de grootste leveranciers van zuurstof voor over de hele wereld. Maar helaas wordt er jaarlijks nog teveel weg gehaald.

De producten van Sun Harmony geven jou dus niet alleen een rijkgevulde huidverzorging, die je helpt in harmonie met de zon te leven. Ze helpen ook het regenwoud te blijven bestaan. Hierdoor maakt het dat deze producten een goede investering zijn voor jou, je huid en de natuur.