PHARMOS NATUR

PHARMOS NATUR

Planten kunnen ware wonderen verrichten! Ze zijn een uitdrukking van scheppingskracht. ze zijn levende wezens met een lichaam, geest en ziel. Als we deze eenheid beseffen, hebben ze een heilzame werking op lichaam, geest en ziel van de mens. Van binnenuit en van buitenaf.

Margot Esser-Greineder

Bewuste teelt en ecosociale betrokkenheid

onze medicinale en verjongende planten -sacred plants- worden gekweekt op de energierijkste plekken ter wereld. Onze belangrijkste leidplant, een heel bijzondere aloë vera, groeit in het uitgebalanceerde, vochtige tropische klimaat van Ecuador, vlakbij de Stille Oceaankust. In een ecologische gemengde cultuur, volledig zonder chemicaliën. Bij het telen, oogsten en verwerken houden we rekening met de kosmische principes en volgen we het ritme van de natuur.

Het gaat hierbij om de juiste plaats en de juiste teelt van de medicinale en verjongende planten, evenals de eerlijke samenwerking met alle mensen die betrokken zijn bij de productie van onze Green Luxury-producten. Daarom onderhouden we een samenwerking op basis van partnerschap met onze kleine boeren. Ze behandelen onze medicinale en verjongende planten -sacred plants- zeer liefdevol, uiterst voorzichtig en met zorgvuldige oogstrituelen. We betalen boeren eerlijk zodat ze van hun inkomen kunnen leven en hun kinderen naar school kunnen sturen.

Onze partnerschappen zijn betrouwbaar en we zijn betrokken bij langdurige lokale sociale projecten. Deze positieve energie stroomt in onze green luxury-natuurproducten. Omdat alles met elkaar verbonden is. We leven met en van de natuur. Daarom is de bescherming van het milieu fundamenteel verankerd in onze bedrijfsfilosofie. Sinds het bedrijf meer dan 35 jaar geleden is opgericht, zetten we ons voor een verantwoord gebruik van alle natuurlijke hulpbronnen. We doen er alles aan om de biodiversiteit te behouden en zo mens en natuur te beschermen. Daar besteden we aandacht aan in al onze waardeschepping: van teelt tot oogst, van verwerking tot verkoop. Zowel bij ons ter plekke als overal ter wereld, waar we verbonden zijn met mens en natuur.

Oogst van de anattoboom

Green luxury natuurcosmetica

Van deze prachtige geneeskrachtige en verjongende planten, van onze sacred plants, maken wij unieke Green Luxury Natuurcosmetica voor uw schoonheid. Het speciale kenmerk: we gebruiken de 100% pure, handgeschilde, aloïnevrije, active ingrediëntrijke en regenererende aloë vera plantengel in plaats van water. Door de uitzonderlijke viscositeit en consistentie, met een uniek reparatiecomplex trekt de gel van onze aloë vera volledig in uw huid. Hij neemt alle actieve ingrediënten van de geselecteerde kostbare medicinale en verjongende planten ”op de rug” en brengt ze rechtstreeks naar de onderste lagen van de huid. Precies daar waar ze nodig zijn. Tegelijkertijd vult de gel onmiddelijk de vochtreservoirs van de huid. Frisheid en vitaliteit overspoelen al uw cellen. Dat betekent verjonging en regeneratie tot diep in uw cellen. Nieuwe energie kan stromen. Voor een echt mooie huid en een bijzondere uitstraling.

Onze aloë vera is gezegend met hoge concentratie en verscheidenheid aan werkzame stoffen, intense lichtenergie en hoge vibraties. Wist u dat naast huidregeneratie ook de energetische kracht van uw gedachten en gevoelens toeneemt? Dit betekent: voor uzelf zorgen, gelukkig zijn en geluk voelen.

Onze hoofdplanten zijn zelfs biologisch gevertificeerd volgens de wet inzake levensmiddelen. De cosmetische producten volgen volgens de natuurcosmeticaregelgeving van NCS en Eco-Control. Alle producten zijn vrij van hormoonachtige stoffen, PEG’s, nanodeeltjes en microplastics. Bovendien maakt PHARMOS NATUR geen gebruik van alcohol en citroenzuur, parabenen en fenoxyethanol als conserveermiddelen. In plaats daarvan gebruiken we biopentyleenglycol, dat uit suikerbieten wordt gewonnen. Het houdt het vocht in de huid. In combinatie met onze aloë vera heeft het ook een conserverende werking.

Een massage met verse Aloë vera is het hoogtepunt van de gezichtsbehandeling

Wat maakt het verschil?

meeste productmerken gebruik maken van 60 – 100% gedestilleerd water, maakt PHARMOS NATUR gebruik van 60 – 80% aloë vera BioOersap, rijk aan werkzame stoffen. De rest van de 20 – 40% inhoudsstoffen zijn helende en verjongende planten, zo zijn de producten voor 100% gevuld met natuurlijke werkzame stoffen.

Holistic & healthy food

”planten hebben een bewustzijn. ze zijn het geheugen van de natuur en hebben een enorme intelligentie”, aldus de Britse wetenschapper Rupert Sheldrake. Onze medicinale en verjongende planten zijn in hun geheel bewaard gebleven en zijn niet opgesplitst in hun individuele delen. Daarom zijn ze buitengewoon intelligent. Hieruit ontwikkelen we unieke levensgezondmiddelen – Holistic & Healthy Food. Voor uw gezondheid en schoonheid van binnenuit.

In de hoogste biologische kwaliteit, geheel zonder toevoegingen. Zonder conserveermiddelen, zonder stabilisatoren, zonder suikers. onze levensgezondmiddel slaagt erin om veel taken in het organisme te gelijkertijd te vervullen. Ze versterken het gezonde potentieel, de gezonde kracht in u dat is SALUTOGENESE.

Onze levensgezondmiddel voorzien uw lichaam van een verscheidenheid aan voedingsstoffen die vaak niet meer in ons voedsel zitten. Ze zijn een schatkamer van bouwstenen voor het leven zoals vitamines en mineralen, sporenelementen en vooral ook complexe enzymen. Flavonoïden, polyfenolen, antocyanines en glyconutriënten die de celcommunicatie verbeteren, maar bovenal hebben ze een intense lichtenergie en een hoge vibratie. En dat voelt u in uw lichaam door meer energie en vitaliteit.

Onze levensgezondmiddel versterken regenereren en ontgiften. Ze ondersteunen uw lichaam bij het wegwerken van afval zodat uw zelfherstellende krachten beter op gang kunnen komen. u vindt een nieuwe balans en ontwikkelt welzijn.

Unieke behandelingen

Behandelingen die diep beroeren.

Onze planten hebben een lichaam, geest en ziel. dat betekent hoge concentratie aan werkzame stoffen, intense lichtenergie en hoge vibratie. u zult precies deze eenheid voelen in uw eerste PHARMOS NATUR behandeling. Het hoogtepunt in iedere toepassing van Green Luxury is het verse plantenblad van onze bijzondere aloë vera. De huid absorbeert de hydraterende gel volledig. een oneindig aantal werkstoffen en intense lichtenergie overspoelen al uw cellen, regenereren, versterken en vernieuwen ze.

Beleef bij een behandeling met onze PHARMOS NATUR-producten de verbazingwekkende potentie van onze medicinale en verjongende planten – sacred plants- hun intense lichtenergie en hoge vibratie. Onze green luxury behandelingen zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Diepe regeneratie en wonderbaarlijke verzorging met genezende effecten.

  • Waardering van Moeder Natuur
  • Aandacht voor de kosmische ritmes
  • Bewuste teelt in een ecologische gemengde cultuur
  • Eerlijke samenwerking met kleine boeren
  • Ecosociale betrokkenheid
  • Schoonheid van binnen en van buiten
  • Gecertificeerde Green Luxury Natuurcosmetica en Holistic & Healthy Food
  • Holistische werkstofnetwerken
  • EMAS-gecertificeerde duurzaamheid
  • 100% natuur, die werkt.