Nieuwsbrief

Verhuizing naar het buitenland

Lieve allemaal,

Van wie regelmatig mijn praktijk bezoeken, weten velen van mijn wens om weer naar de bergen terug te keren. Deze wens gaat nu waarschijnlijk weer in vervulling.

In de maand dat ik in Oostenrijk was, is er iets op mijn pad gekomen waarbij ik werk perfect kan combineren met het opvoeden van mijn kind.

Voor dit werk zijn ze al langer naar iemand opzoek en mij werd gisteren telefonisch verteld dat ze liever hebben dat ik eerder was begonnen dan vandaag.  

Ik heb besloten dit werk waarschijnlijk vanaf oktober aan te nemen, wat betekend dat ik tot half september mijn behandelingen kan blijven geven. Daarna zal het spoedig stoppen.

Mede om mijn dochter contact te laten houden met haar vrienden, staan er plannen om 1x per 2 maanden een week terug naar Nederland te komen om jullie blijvend massages aan te kunnen bieden. Hiervoor ben ik echter nog niet uit over de mogelijkheden en de locatie. Alle tips zijn welkom.

Van de (meeste) mensen die na 02-11-2022 een cadeaubon hebben gekocht, heb ik de gegevens en zal ik ze contacteren over deze geplande wijzigingen. Heb je nog een cadeaubon? Gebruik deze dan het liefst voor 26 september 2023.

Als de plannen dat ik elke 2 maanden terugkom door kunnen gaan, zullen de cadeaubonnen geldig blijven tot de eerste mogelijkheid voor massages na het vervallen van de bon. Of deze plannen doorgaan is echter nog onzeker en daarom raad ik aan de bonnen zoals gezegd voor de 26e september te gebruiken.

Pedicure behandelingen zal ik na mijn verhuizing niet meer in Nederland aanbieden.

Om te bepalen of het gewenst is om 1x per 2 maanden massages aan te bieden, lees ik graag in een reactie op deze e-mail of jij er gebruik van zou willen maken.

Meer informatie zal hierover nog volgen.

Lieve groetjes Laura