Magneet Massage
Magneet Massage

Magneet Massage

Magneet massage

Magneten worden al sinds de oudheid toegepast voor verschillende remedies voor gezondheid en schoonheid. Cleopatra gebruikte magneten bijvoorbeeld al voor schoonheidsbehandelingen en om jicht tegen te gaan. Ook in de traditionele Chinese geneeswijzen worden magneten frequent toegepast en in de Ayurveda zijn magneten ook niet onbekend.

Magnetisme is een natuurlijk verschijnsel en is de kracht die ontstaat door het magnetisch veld van de magneet. Ons lichaam is opgebouwd uit cellen die reageren op magneten. Cellen worden door magneten energieker en kunnen daardoor hun werk beter doen. Magneten verbeteren ook de doorbloeding doordat ze de ijzerrijke clusterende rode bloedcellen uit elkaar kunnen trekken, zodat ze weer beter kunnen stromen. Bij organen wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd, waardoor ook een betere balans in het lichaam ontstaat.

Magneten beschermen ons ook tegen Electro smog. Electro smog is alle straling van elektrische apparaten. Zo komt het bijvoorbeeld al van de waterkoker, maar ook van de tv en mobieltjes. Ook de straling van mobieltjes (wifi, Bluetooth, etc.) hoort hierbij. Deze hebben een negatief effect op ons lichaam. Met magneten kunnen we ons lichaam weer in balans brengen door bijvoorbeeld een magnetisch sieraad te dragen en 1x per maand een massage met magneten te ondergaan als een reset.

De massage kan zowel uitgevoerd worden met olie over het ontblote lichaam of zonder substantie over kleding heen. Daarom is het ook geschikt voor mensen die hun kleding graag aan willen laten. Het is een zachte massagevorm met weinig druk, omdat de magneten energetisch al diep in het lichaam doordringen.

Doordat de massage licht is, kan deze goed toegepast worden bij gevoelige lichaamsdelen waar aanraking snel te veel is. Bijvoorbeeld erg gevoelige benen of iets dergelijks. Andere voordelen van deze massage zijn:

– Diepere en lagere ontspanning doordat deze massage geen pijn doet.

– Goede resultaten tegen hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid en andere stressgerelateerde klachten.

– Brengt fysiek, psychisch en energetisch in balans (werkt op spieren, hoormoonhuishouding en energiebanen)

Mensen met medische implantaten die een batterij hebben, kunnen deze massage niet ondergaan door het mogelijk leegtrekken van de batterij. Ook voor zwangere vrouwen is deze massage niet geschikt door het versneld afvoeren van afvalstoffen. Tenzij ze voor de zwangerschap al magnetische sieraden droegen of vaker magneet massages ondergaan hebben. Dan is het lichaam daar al aan gewend en zal de baby er geen last van hebben.

Lieve groetjes Laura