Hoe vaak een massage voor het gewenste doel? Deel 3
Hoe vaak een massage voor het gewenste doel? Deel 3

Hoe vaak een massage voor het gewenste doel? Deel 3

Hoe vaak een massage voor het gewenste doel? Deel 3

met welk doel ga jij naar een masseur?

Massages hebben veel verschillende positieve effecten op het lichaam, hierdoor zijn er veel verschillende doelen die mensen kunnen hebben om een massage te boeken.

Voor het gemak verdeel ik deze verschillende doelen in 4 categorieën.

ongeacht welk doel je hebt, bij elke massage worden al deze categorieën aangesproken.

Een cadeau aan jezelf

Er zijn veel mensen die naar een masseur gaan om zichzelf een keer te verwennen. Het is meestal iets wat ze zichzelf dan niet vaak gunnen. Maar zo eens, twee tot 3 keer in het jaar plannen ze een massage voor zichzelf in.

Als het puur het doel is om jezelf een cadeau te geven en je ervan kan genieten op het moment dat het er is, is het natuurlijk helemaal aan jou hoe vaak je zo’n cadeau voor jezelf inplant. Voor een cadeau aan jezelf, bestaat geen vaste regelmaat.

Veel mensen die dit zo doen zijn na de massage helemaal ontspannen en hebben er oprecht van genoten. Met een ontspannen en stralend gezicht zeggen ze dan meestal ‘’dit moet ik echt vaker gaan doen’’, maar als ze dan niet meteen doorplannen, schiet het er vaak bij in en blijft het bij die enkele keer.

Bij mij is iedereen even welkom

Voor mij is iemand die 1x per jaar komt voor een massage even welkom als iemand die 20x keer per jaar komt. Belangrijk is dat jij je goed voelt en doet wat bij jou past.

Lieve groetjes Laura