De mogelijkheid om met massages jouw doel te bereiken
De mogelijkheid om met massages jouw doel te bereiken

De mogelijkheid om met massages jouw doel te bereiken

De mogelijkheid om met massages jouw doel te bereiken

Mijn vorige berichten schreef ik over de verschillende doelen die je kan hebben die je met massage zou willen oplossen.

De doelen die ik beschreef zijn:

·        Lichamelijke klacht oplossen.

·        Rust in je hoofd.

·        Verwen moment, cadeau aan jezelf.

·        Energie blokkades opheffen.

Als je dan nu jouw doel hebt bepaald en de tips wil gaan volgen om te zien wat het voor jou doet, heb je alleen nog 2 belangrijke investeringen nodig om de mogelijkheid tot een realiteit te maken. Namelijk tijd en geld.

Tijd

We leven allemaal een druk leven en de meeste mensen die ik ken komen tijd te kort. Ikzelf ook. Ik zou graag nog een paar extra uur per dag erbij willen hebben en dan graag voor mezelf alleen, zodat ik ook echt wat kan doen.

Maar te veel van on ze tijd gaat op aan werk, zorgen voor kinderen of juist de ouders als deze hulpbehoevend zijn, schoonmaken, koken, boodschappen doen etc. Als we dan al ergens tijd ploffen we makkelijk op de bank voor we naar bed gaan en doen de volgende dag alles weer opnieuw.

Het is essentieel voor jezelf om tijd voor jezelf vrij te maken. ‘’Ik heb geen tijd’’ is onwaar. We hebben allemaal evenveel uren per dag en evenveel dagen per week. Als je echt voor jezelf wilt kiezen, is het raadzaam je prioriteiten in kaart te brengen en daarbij jezelf niet vergeten.

Als jij je prioriteiten op orde hebt, kan je ook beter ‘’nee’’ zeggen tegen dingen die jou op dat moment niet dienen en juist ‘’ja’’ tegen de dingen die jou wel verder helpen.

Door je regelmatig te laten masseren of ontspanning in te plannen, krijg je meer rust in je hoofd en word je productiever en gaan de dingen die je moet doen beter en sneller. Hierdoor zorg je er eigenlijk voor dat je juist meer tijd overhoudt omdat je beter kunt focussen en door kan pakken.

Je wint dus eerder tijd door tijd voor jezelf in te plannen 😉

Geld

De andere investering die het vergt om jouw doel met massage te bereiken is geld. De één heeft er genoeg van, maar de ander kan er toch iets minder makkelijk aan komen.

Waar iedereen evenveel tijd per dag heeft, is gelijkheid bij geld moeilijker te vinden.

Toch ben je niet verloren als je bankrekening een iets lager gemiddelde aangeeft. Je zou creatief naar oplossingen kunnen zoeken. Misschien heb jij wel een talent waarmee je een deal kan sluiten met een masseur. Dat jij iets voor de masseur doet en dat de masseur jou masseert.

Bij het doel om een lichamelijke klacht op te lossen, kan je ook wat minder frequent jezelf laten masseren, maar thuis de klacht zelf masseren als dit mogelijk is. Er zijn verschillende massage tools op de markt die het zelf masseren mogelijk maken. Boeken over triggerpoints kunnen helpen de goede punten te vinden om jezelf te masseren. Ook kunnen speciale magneten helpen je klachten diep van binnen te verminderen. Aardedekens kunnen helpen om te aarden en daardoor ontstekingen uit het lichaam te trekken.

Als het doel rust in je hoofd is of om blokkades op te heffen is het goed om dagelijks te mediteren. ‘’Maar Laura, dat is veel te zweverig voor mij…’’. Als dat je standpunt is, zou ik de boeken van dr. Joe Dispenza gaan lezen en of zijn wetenschappelijke teksten op zijn website. Hij werkt met een heel team wetenschappers om de werking van meditatie wetenschappelijk aan te tonen.

Zelf mediteer ik dagelijks met de meditaties van dr. Joe Dispenza. Door een duidelijke visie en een opbeurende emotie te combineren start ik mijn dag met een positief gevoel, die meestal voor het grootste deel van de dag bij mij blijft.

Dit is een filmpje van dr. Joe Dispenza over bewustwording door meditatie.


Hopelijk heb je er wat aan 😊

Lieve groetjes Laura