Veranderingen bij I Quende
Veranderingen bij I Quende

Veranderingen bij I Quende

Veranderingen bij I Quende

Of het nu aan de benzineprijs ligt, het mooie weer of de inspirerende vakantie die ik 2 weken geleden had. Ik heb mijn bakfiets weer onder het zeil vandaan gehaald en ben weer lekker gaan fietsen.

Elke dag hoor ik mensen zeggen hoe blij ze zijn dat de zon weer schijnt, dat ze weer lekker in de tuin hebben gewerkt of gewoon lekker buiten zijn geweest. De lente is eindelijk weer begonnen na een winter die voor mij voelde als een verlengde herfst met veel wind en regen.

De zon brengt weer nieuwe energie, je ziet weer meer beweging. Kinderen spelen op straat en het tsjilpen van de vogels klinkt weer vrolijk door de lucht. Met alles wat er in de wereld gebeurt, is het toch fijn om alles af en toe even los te laten en te genieten van de natuur, het weer en de glimlach van andere mensen op straat die net zo gaan stralen van de Lente.

Wat er nu in de wereld gebeurt heeft een grotere impact dan de meeste mensen hadden verwacht. De benzineprijs stijgt enorm, de vaste lasten zijn voor sommige mensen bijna verdubbeld en de gewone boodschappen worden ook alsmaar duurder.

De productlijn PHARMOS NATUR waar ik mee werk, heeft ook de prijzen aan moeten passen. Om de kleinschalige boeren te blijven betalen wat ze waard zijn, de kwaliteit van de producten en de verpakking te behouden en om de transportkosten en alles wat er verder nog bij komt kijken, hebben zij een prijsverhoging van 15% doorgegeven. Deze verhoging gaat vanaf 1 april in. Als er nog een product is dat je graag voor die tijd zou willen aanschaffen, kan je dit tot 26 maart aan mij doorgeven.

Voor PHARMOS NATUR is hun filosofie erg belangrijk en daar blijven ze trouw aan.

Ondanks de verhoogde kosten, wil ik de prijzen voor mijn behandelingen nu niet veranderen. Wel zal ik een verandering in het puntensysteem doorvoeren. Jij spaart automatisch al punten bij mij, nu krijg je 1 punt per €10,- die je bij mij algemeen besteed. Vanaf 1 mei zal je een punt krijgen per €20,- die je aan behandelingen besteed.

De punten staan digitaal in mijn puntensysteem. Als je wilt weten hoeveel punten jij al gespaard hebt, kan je me dit altijd vragen. De puntenkaartjes die je tot november kreeg zullen tot 31 juli ingeleverd kunnen worden. Heb je nog niet genoeg puntenkaartjes voor een behandeling, neem ze dan toch mee. Ik zal ze bij het digitale puntensysteem bijschrijven.

Deze week gaat de zon weer lekker schijnen. Ga naar buiten, geniet en laat los. Iedereen die op zaterdag 26 maart voor een massage komt, krijgt een gezichtsmassage met Aloë Vera extra, de beste aftersun in de wereld. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar 😉

Lieve groetjes Laura