Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en krijg een upgrade (December 2021)
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en krijg een upgrade (December 2021)

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en krijg een upgrade (December 2021)

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en krijg een upgrade.

December is een bijzondere maand. Aan de ene kant zit hij vol met festiviteiten en cadeaus, maar aan de andere kant is het de maand van rust en herstel.   

De meeste bladeren zijn al van de bomen af. Buiten is het koud en nat. Het is minder uitnodigend nu om erop uit te trekken, binnen blijven met een boek op de bank is veel aanlokkelijker.   

De natuur gaat in rustfase en wij kunnen die rust nu ook goed gebruiken. Sta eens stil bij jouw dagelijkse leven. Gaat het goed met je? Geef jij jezelf genoeg aandacht? Doe je wat je leuk vind?  

Om je te helpen met het tot rust komen en jezelf te ontspannen, wil ik je deze maand een bijzonder cadeau geven.   

Als je mijn nieuwsbrief volgt of jezelf hiervoor aanmeld, dan krijg je in december een upgrade naar de 90 minuten durende conscious mind massage als je een 60 minuten massage boekt.

Deze massage helpt je beter te ontspannen door middel van klanken, ademhaling, visualisatie en geuren. De vloeiende bewegingen van de massage, laten je even vergeten wat er rondom afspeelt en brengt je weer dichter bij jezelf.   Wil jij profiteren van deze actie? Boek dan nu nog jouw massage.   

*Volg je mijn nieuwsbrief? dan heb je recht op deze upgrade. Volg je hem nog niet? meld je dan snel aan. Het is natuurlijk alleen voor degene die dit willen, behoud jij liever gewoon de 60 minuten, dan is dat geen probleem. 

**Heel december heb je recht op deze upgrade, maximaal 1 per persoon.

*** Heb je al een massage geboekt in december? dan krijg je deze upgrade ook 🙂

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!