U bent weer welkom :)
U bent weer welkom :)

U bent weer welkom :)

Lieve allemaal,

Wat leven we toch in een gekke wereld. Een jaar geleden was de eerste besmetting van corona nog niet eens een feit, zo snel is alles veranderd, zo snel hebben we moeten accepteren om met andere regels te leven dan we normaal gewend zijn.

Een van die regels was dat ik vanaf midden december mijn deuren moest sluiten om het aantal positief getesten naar beneden te brengen. Zonder recht op een steunpakket, een uitkering of iets soortgelijks, heb ik gedwongen zonder inkomen toch mijn dochter en mezelf in levensonderhoud moeten voorzien.

Mensen die door mochten werken, hun pensioen toch wel kregen of eventueel genoeg steun uit de steunpakketten gekregen hebben, merken niet veel van deze financiële crisis. Maar mensen die zoals ik, gedwongen moesten stoppen en zonder of met te weinig steun toch hun kosten moeten ophoesten, hebben het erg zwaar gehad. Bij velen staat het water ze aan de lippen, velen weten echt niet meer waar ze het vandaan moeten halen.

Ik mag mijzelf gelukkig prijzen dat ik door lieve mensen omringd ben. Mijn ouders die mij vorig jaar onverwacht in huis hebben genomen, maar ook mensen die financieel of op ander gebied konden helpen in deze rare periode. Ik ben deze mensen heel erg dankbaar en ben blij dat ze er zijn.

Nu mag ik weer masseren! ik mag weer behandelingen geven en vooral:

ik mag mijn hobby weer uitvoeren!!

Vanaf woensdag 3 maart 2021 bent U weer weer welkom voor al mijn behandelingen!

U kunt niet meer via een bookingsite afspraken bij mij inplannen, maar U kunt wel telefonisch of via E-mail een afspraak met mij maken.

Ik ben blij dat ik voor nu weer mag werken, en ik verheug me erop U weer te mogen verwelkomen, toch zijn er een paar dingen waar U rekening mee moet houden.

1. Als u ziek bent, blijf dan alstublieft thuis. Als U ziek bent, is het sowieso niet fijn om een behandeling te ondergaan.

2. Ik werk hygiënisch. Alle handdoeken, instrumenten, apparatuur, oppervlakte en andere benodigdheden worden na elke behandeling gereinigd, gedesinfecteerd en eventueel gesteriliseerd. Dit zijn normale procedure en zal ik met of zonder corona altijd blijven doen.

3. U mag van mij een mondkapje dragen, dit is bij mij echter niet verplicht. Ik zelf kan geen mondkapje verdragen en ik zal hem alleen dragen als tijdens een pedicure behandeling mijn freesmachine gebruik.*

*Mondkapjes hebben geen bewezen effect en zijn verplicht geworden om discussies uit de weg te gaan. De mensen die de verplichting hebben afgeroepen hebben allemaal, voor de verplichting een feit was, meerdere malen gezegd dat ze geen of heel weinig effect hebben. De negatieve effecten (zowel op korte als op langere termijn) zijn wel bekend en kunnen voor ernstige schade zorgen, helaas is hier te weinig aandacht voor. 

Lieve groetjes Laura Koning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *