Totaal relaxed
Totaal relaxed

Totaal relaxed

Totaal Relaxed

Wie afgelopen tijd mijn whatsapp status of facebook pagina heeft bekeken, weet dat er een nieuwe behandeling aan zat te komen. Nu is hij getest en goedgekeurd en zal ik hem aan jullie presenteren 😊

Elk hotel waar ik gewerkt heb, had de luxe een douchecabine in of naast de massage ruimte te hebben. Zelfs mijn eigen praktijk in Vals had er één. Hierdoor kon ik complete lichaamsbehandelingen geven die erg geliefd waren, waarbij tussendoor of aan het einde gedoucht moest worden. Scrubs en pakkingen werden volop geboekt in combinatie met massages.

Helaas heb ik in Almkerk niet de mogelijkheid om je een douche aan te bieden tijdens of na een behandeling, daardoor moest ik naar andere mogelijkheden zoeken om dit soort behandelingen wel aan te kunnen bieden. Producten die ik met warme kompressen van het lichaam af kan wassen.

Nu heb ik ze gevonden! En nu kan ik jullie dus ook kennis laten maken met deze fijne behandeling waarbij je 2 uur nergens aan hoeft te denken en alleen maar hoeft te genieten.

Wat gebeurt er allemaal tijdens deze behandeling?

Als eerste zal ik het hele lichaam scrubben met een zeezoutscrub gemengd met een algenolie. Daarna wordt het hele lichaam bedekt met een warme algenpakking die een half uur zal intrekken. Als de algenpakking aan het intrekken is, is jouw gezicht aan de beurt. Tijdens een korte gezichtsbehandeling wordt jouw gezicht gereinigd en gemasseerd met een vers voor jou afgesneden stukje Aloë Vera blad. Het masker op jouw gezicht trekt in terwijl ik met warme kompressen de algenpakking van jouw lichaam wegneem. Je krijgt nog een volledige lichaamsmassage en als afsluiter een crème op je gezicht, die perfect aansluit bij jouw huidtype.

Op mijn nieuwe extra top matras met warmte deken, is het helemaal geen straf om zo lang te ‘’moeten’’ blijven liggen 😉