Met een schok kwam ik weer terug
Met een schok kwam ik weer terug

Met een schok kwam ik weer terug

Niet lang geleden was ik bezig met een pedicure behandeling. We hadden het over massages. Met een lichte verbazing vroeg ze me ‘’Ga jij ook wel eens voor een massage dan?’’

Het is zo dat een schilder meestal niet een andere schilder in huis haalt om zijn kozijnen een andere kleur te geven, die schilder werkt op iets buiten zichzelf en dat kan hij prima voor zichzelf doen. Maar als ik op mijn massagetafel ga liggen, dan gebeurt er helaas niks (als er niet iemand bijstaat die mij gaat masseren tenminste 😉).

Dus ja! Natuurlijk laat ik mijzelf regelmatig masseren. Al zijn er genoeg masseurs die zelf nooit op de tafel gaan liggen, maar dat is gewoon zonde.

Elke dag zie je dat mensen baat hebben van een massage, je weet dag massage goed voor je is, je raad jouw klanten aan om een x aantal keer per maand/jaar te komen en als masseur leer je er ook enorm van. Dus waarom zij niet gaan is mij een raadsel. Ik genoot al van massages toen ik nog een kind was en nu is dat nog steeds niet verandert.

Want als jij dan zelf even aan de beurt bent, is het zo fijn om op die tafel te gaan liggen. Even je hoofd leegmaken, even ontspannen, even helemaal niks behalve genieten. Het is gewoon heerlijk om af en toe eens door elkaar gekneed te worden.

Vorige week had ik geen afspraak gemaakt bij een masseur, maar had ik een bijscholing van de producten waarmee ik werk in België. Daar leerde we een heerlijke anti-stress behandeling die we op elkaar oefenden. Een massage kreeg ik dus wel degelijk. Een massage waarbij het doorvloeien van de energieën en het leegmaken van het hoofd centraal staan.

Met de heerlijke producten van Pharmos Natur waaronder het aanwenden van een verst stuk afgesneden stuk Aloë Vera blad en het Calming & Regenerating Elixir wordt deze ontspanning een verwenning voor lichaam, geest en ziel.

Toen ik eindelijk zelf op de tafel mocht liggen aan het einde van de dag waren de omstandigheden niet per se het meest ontspannen. Doordat het een scholing is, wordt er tijdens de behandelingen veel gepraat en de tafel waar ik op lag was niet een tafel om op je buik te kunnen liggen. Doordat een gat in de tafel miste was het vinden van een goede positie lastig. Met mijn hoofd aan de zijkant was het lastiger om de nek goed te masseren, maar met mijn gezicht in de handdoeken gedrukt was het lastiger om adem te halen.

Terwijl ik telkens met mijn hoofd aan het draaien was, gleden de zachte maar toch stevige handen over mijn lichaam. Omdat het een scholing was probeerde ik, ondanks de warmte en de rust, de bewegingen in mijn hoofd op te slaan totdat ik opeens helemaal weg was… Even later werd ik met een schok wakker en was een beetje verbaast dat ik tijdens een scholing in slaap was gevallen Ik keek om mij  heen en met een lach vroeg zij die mij masseerde ‘’een beetje geslapen?’’

Ik moest lachen, ja heerlijk weer ontspannen en opgeladen. Zo kon ik aan het eind van de dag weer met vernieuwde energie en concentratie naar huis.

Deze Pharmos Natur laat je even de normale dag vergeten. Het Calming & Regenerating Elixir met handgeplukte Sint-janskruidbloemen verhoogd jouw stemming en stabiliseert jouw zenuwstelsel zodat jij stressvolle situaties, op de beste manier, het hoofd kan bieden.

Nieuwsgierig naar de behandeling? Laat het mij weten

Lieve groetjes Laura