Bruine benen
Bruine benen

Bruine benen

Vorige week was het warm hè?! Ik vond het de perfecte week om mensen te verblinden met mijn te witte benen. Niet zozeer omdat ik die mensen wilde verblinden, maar ik heb in mijn leven eigenlijk nog nooit bruine benen gehad.

Ik zit een beetje in een vicieuze cirkel. Mijn benen zijn echt super wit, daardoor draag ik geen korte broeken, daardoor blijven mijn benen wit waardoor ik de hele zomer in mijn lange broeken blijf lopen en mijn benen dus nooit de mogelijkheid hebben een beetje bij te kleuren. Die cirkel wil ik nu graag doorbreken.

En ik weet dat ik net zo makkelijk naar de zonnebank zou kunnen gaan, maar het is niet echt mijn ding om met zo’n speciaal brilletje op 20 minuten in een lichtcabine te liggen. Daarom pak ik het nu gewoon op de natuurlijke manier aan, maar wel met een beetje hulp 😉 

Nu smeer ik elke avond mijn benen in met een combinatie van tanning oil en bodylotion van PHARMOS NATUR.  

De 100% natuurlijke inhoud stoffen van de tanning oil zoals: zwarte sesamolie; achiote; carancha-; hennep-; duindoornpulp-; en walnootolie bevorderen namelijk de herpigmentatie van de huid en ze helpen bij het vormen van melanine in de huid die ervoor zorgt dat je sneller op een natuurlijke manier bruin kan worden.

Het eten van één theelepel Q food in de ochtend op zonnige dagen is ook een grote hulp bij het vormen van Melanine en dus bij het verkrijgen van een gezondere huidskleur. Daarbij is het een interne bescherming teven (UV) straling, bevat het veel lichtenergie en versterkt het bindweefsel. Q food bestaat uit 100% puur, gedroogd fruitpoeder van gecertificeerde biologische teelt. Zonder spuit- en conserveringsmiddelen. De poeder is gemaakt van rozenbottel, zwarte bes, bosbes, acai, hennep, acerola kers, annatto en cacao.

Wens me succes!  Hoe het op mij zal werken, kan ik je later pas meer over vertellen.

Deze week zal ik een nieuwe behandeling online zetten, voor vermoeide en zware benen. Deze behandeling is natuurlijk ook mogelijk met de tanning oil die ik nu dagelijks gebruik, voor als jij net als ik de droom van bruine benen hebt.

Maar nu trek ik eerst mijn jas weer aan, brr de sneeuw komt ons zo te horen tegemoet of zou dat een 1 april grap zijn? 😉

Tot snel

Lieve groetjes Laura