Massage en chakra cleaning
Massage en chakra cleaning

Massage en chakra cleaning

Massage en chakra cleaning

  • 90 minuten 80,-

Deze behandeling start ik met een full body massage. Na de massage, als je comfortabel op je rug ligt, begin ik met het schoonmaken en versterken van de chakra’s.

Naast dat we een stoffelijk lichaam hebben, bestaan wij ook uit meerdere energie lichamen. In die energie lichamen hebben wij ook energie punten die chakra’s worden genoemd. De meest bekende zijn de 7 hoofdchakra’s die in één rechte lijn vanaf het staartbeen tot de kruin van je hoofd hun plekken innemen. Elke chakra heeft zijn eigen eigenschappen, thema’s en krachten. Door ervaringen, emoties, trauma’s etc. kunnen deze chakra’s in kracht toenemen of afnemen. Chakra’s kunnen uit balans raken, waardoor jouw energie lichaam minder bescherming bied en krachten van buitenaf meer invloed op jou kunnen hebben. Je kunt vermoeid raken, je kunt gevoeliger en/of sneller geprikkeld zijn.

Het reinigen en versterken van de chakra’s doe ik zonder jou aan te raken. Na deze behandeling zul je je ontspannender en met meer energie voelen. Ik kan er voor kiezen bepaalde edelstenen op jouw lichaam te leggen ter versterking. Dit laat ik mijn intuïtie bepalen.

Andere massages