I Quende
Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Bij mijn gezichtsbehandelingen, werk ik in verschillende thema’s. Elke thema heeft zijn specifieke doel en werking. Een gezichtsbehandeling met producten van Pharmos Natur is extra speciaal omdat de huid gemasseerd wordt met een vers afgesneden Aloë Vera schijf. Aloë Vera dringt tot diep in de huid , waar het zijn functie aanpast aan het geen de huid nodig heeft.

De mogelijke thema’s:

Intensieve vochtigheidsbehandeling

Dit is een intensieve vochtinbrengende en verfrissende behandeling, waar de massage met het verse Aloë Vera blad centraal staat. Deze behandeling is vooral goed voor mensen met een vochtarme huid en als een After-Sun behandeling.

Balancing Treatment

Dit is een regenererende gezichtsbehandeling die de balans terugbrengt. Dieptereiniging staat centraal. Deze behandeling is vooral goed voor mensen met grote poriën of onzuivere huid. Ook is deze behandeling goed voor iedereen die een dieptereiniging wenst.

Love Your Age – Power Treatment

Huid verjongende werkstoffen en hoge lichtenergie maken de huid strakker en stimuleren celvernieuwing. Collageen krachtbrengers zoals Avellana, Cranberry, Moringa en afrikaanse zwarte bonen verbeteren de dichtheid van de huid, vullen haar op en maken gelukkig! Rimpels worden gladder en zichtbaar minder diep.

Anti-Stress behandeling

Dit is een ontspannende behandeling voor huid en ziel. Het zeer effectieve Anti-Stress serum versterkt de zenuwen, brengt nieuwe energie, stimuleert celvernieuwing en laat tekenen van stress en spanning verdwijnen. Rusteloze, geïrriteerde huid en roodheid wordt minder. Deze behandeling is speciaal voor mensen die stress ervaren/ontspanning zoeken en voor mensen met een geïrriteerde, gevoelige en uitgeputte huid. Couperose.

Detox behandeling

Dit is een ontgiftende, weefsel reinigende behandeling. Activeert de gehele stofwisseling van de huid, versterkt het bindweefsel en ontgift intensief via de lymfe. Het resultaat is een heldere, goed getinte huid, stevige contouren en verzachte aderen. Ideaal voor couperose, onzuivere huid, wallen en ter ondersteuning van vasten en reinigingskuren

Bio-Lifting

Verstevigende behandeling rijk aan actieve ingrediënten met verse planten. De gebruikte zwarte sesamzaadjes uit de Himalaya bevatten een uniek netwerk van waardevolle actieve ingrediënten. Calcium, magnesium, ijzer, zink en lecithine, essentiële aminozuren en complexe vitamines geven de huid nieuwe impulsen voor echte regeneratie. Lijntjes en rimpels worden aanzienlijk verminderd. Een huid die regeneratie nodig heeft of een slappe, vermoeide huid wordt veerkrachtiger, gladder en steviger

Nature of Men

Een behandeling speciaal afgestemd op de behoeften van de mannenhuid. Een stimulerende behandeling van gezicht, hoofd, schouders en nek verlicht spanning en stress, diepe ontspanning wordt gevolgd door een powerboost.

Naar de oorsprong. Naar de bron. Naar een holistische benadering. Voor mens en natuur.

het verhaal van Pharmos Natur

Begin jaren tachtig kreeg Margot Esser- Greineder tijdens een reis naar het zuiden van de Verenigde Staten een ongeval met ernstige brandwonden aan haar gezicht en bovenlichaam. Als ze hier vandaag de dag op terugblikt, beseft ze zich dat ze veel geluk had, dat ze op tijd naar de sjamanistische kliniek werd gebracht. Natuurgenezers hebben daar liefdevol voor haar gezorgd en haar wonden vakkundig verzorgt met de vers gepelde gel van een speciale Aloë Vera plant.

Het was ongelooflijk hoe in korte tijd al haar pijn verdween. Haar lichaam en huid regenereerden onder de heilzame werking van deze buitengewone plant. Er bleven geen littekens achter. Haar huid is sindsdien wel gevoelig maar haar ziel voelde zich gesterkt. Het was een intense, zeer ingrijpende ervaring en een waar transformatieproces. Het opende haar ogen voor de uniekheid van de natuur, de grote diversiteit en de verbluffende werking van planten.

Voor Margot was het duidelijk: ”Ik wilde alles wat ik had beleefd, deze werkelijk ingrijpende ervaring, absoluut met veel mensen delen. Ik zou zo graag willen, dat iedereen dit wonder van de werking van medicinale en verjongende planten zelf kan ervaren en dag na dag de ongelooflijke regeneratieve kracht van planten zelf kan voelen.” Op dat moment nam ze een beslissing die haar hele leven veranderde: ze nam afscheid van haar professionele carrière in de farmaceutische industrie en richtte haar eigen bedrijf op. Dat was de geboorte van Pharmos Natur.

Al meer dan 35 jaar onderzoeken, ontwikkelen, leven en houden Margot en haar team van de visie van Pharmos Natur. Ze creëren uit medicinale en verjongende planten – sacred plants- Green Luxury natuurcosmetica en Lebensgesundmittel – Holistic & Healty Food. In harmonie met de natuur, door haar versterkende energie, haar vaak heilzame werking, haar holistische werkstoffennetwerk, haar intense lichtenergie en haar hoge vibratie. Dat is natuur, die werkt.

“Planten kunnen ware wonderen verrichten! Ze zijn een uitdrukking van scheppingskracht. Ze zijn levende wezens met een lichaam, geest en ziel. Als we deze eenheid beseffen, hebben ze een heilzame werking op lichaam, geest en ziel van de mens. Van binnenuit en van buitenaf.”

Aloë Vera

Veel natuurlijker dan verse Aloë Vera op je huid, wordt het bijna niet.

Aloë Vera is een adaptogene plant, wat wil zeggen dat hij zijn functie aanpast naar wat nodig is.
Is jouw huid vocht arm? dan schenkt het je vochtigheid. Is jouw huid vettig? dan brengt het de balans terug. Is de huid verbrand? dan brengt het verkoeling. Bovendien bevordert het cel vernieuwing, het repareert, voed, sterkt en werkt direct bij geïrriteerde huid.

Aloë Vera is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Bijna elke productlijn heeft wel een crème of lotion waar Aloë Vera aan toe is gevoegd, dus wat maakt Pharmos Natur zo bijzonder?

In de meeste producten waar Aloë Vera aan wordt toegevoegd, zal dit maar een klein bestanddeel zijn. Daarbij wordt de plant vaak in zijn geheel gebruikt waardoor de giftige stof Aloïne mee in het product komt. Om de Aloïne er eventueel uit te halen worden de bladeren daarna gefilterd waardoor vele werkstoffen verloren gaan.

Bij Pharmos Natur groeien de Aloë Vera planten op kleinschalige boerderijen in Ecuador. Ze verbouwen de planten in een mixcultuur (tussen andere planten en bomen) waardoor de bodem zeer voedzaam is en de perfecte omstandigheden worden gecreëerd zodat de plant goed kan gedijen.

Nadat ze de rijpe bladeren geoogst hebben, worden de bladeren één voor één met de hand open gesneden zodat de Aloë Vera filet eruit kan worden gehaald. Doordat Aloïne tegen de bladrand zit, komt dit er niet met de filet uit en is de gel veilig te gebruiken. De filets worden door een machine gehaald waar kleine messen de Aloë Vera zo klein snijden, dat de gel vloeibaar wordt. Dit sap wordt niet gefilterd en behoud dus alle werkzame stoffen.

In producten gebruiken de meeste producenten 60-80% water. Dit wordt gesteriliseerd waardoor het alle werkzame stoffen verliest. Pharmos Natur vervangt dit water door de pure biologische Aloë Vera sap, borden vol werkzame stoffen.

Niet alle bladeren worden gebruikt in de producten. Veel bladeren worden in zijn geheel overgescheept naar salons zoals de mijne, waardoor we met een speciaal voor jou gesneden stuk verse Aloë Vera jouw huid masseren. Door een speciaal gehanteerde techniek zorg ik ervoor dat er geen Aloïne met jouw huid in contact komt.