PapayaVera
PapayaVera

PapayaVera

PapayaVera

15gr €42,-

Voel je fris en vol vitaliteit.

De bijzondere papaja pitten van Pharmos Natur komen van de Carica papaja. Deze kleine papaja bevat een speciaal en uniek netwerk van actieve ingrediënten. Essentiële vitale stoffen en vezels, evenals eiwit- en vetsplitsende enzymen, ondersteunen  het zelfhelend vermogen van het lichaam.

De eiwit- en vetsplitsende enzymen stimuleren de spijsvertering en bevorderen een gezonde vetverbranding. Het ondersteunt gewichtsverlies en het lichaam wordt strak en stevig. De pitten reinigen de darmen en regenereren het darmmilieu daarbij gaan ze het nestelen van parasieten tegen en zijn een echte verlichting bij spijsverteringsproblemen.

Een paar pitten kauwen en doorslikken kan goed helpen bij diarree, brandend maagzuur, opgeblazen gevoel, winderigheid en voedselvergiftiging. Deze pitten helpen bij alle vorming van schimmel (schimmelnagels en huidschimmel) eventueel in combinatie met de Moisturizing spray.

deze pitten zorgen voor een frisse adem en zijn een absolute must in de reis EHBO-doos ter preventie van voedselvergiftiging

Aanbevolen wordt 3 tot 5 pitten meerdere keren per dag na de maaltijd kauwen en doorslikken.

Voor huisdieren kan je de papayapitten ook goed gebruiken. Omdat ze niet zo goed fijn kauwen kunnen zoals wij dat doen, kan je de pitten prima in een pepermolen doen en het over het voer te strooien. Dit kan natuurlijk ook voor mensen om over het eten te strooien om het extra te kruiden.

Wil je deze pitten een keer proberen? Vraag ernaar in mijn praktijk na jouw behandeling, dan kan je ze zelf proeven en ervaren.

De bijzondere Carica papaja van Pharmos Natur groeit biologisch gecertificeerd en dus zonder pesticiden, herbiciden of gifstoffen in Sri Lanka.