Aloë Vera bioUrsaft
Aloë Vera bioUrsaft

Aloë Vera bioUrsaft

Aloë Vera bioUrsaft

Prijzen:
  • Kleine fles 330ml €32,50
  • Grote fles 750ml €61,-
  • Kuurpakket 3x 750ml €155,-

Pure levensenergie biologisch gecertificeerd.

  • Stressvrij gekweekt in ecologische gemengde cultuur in Ecuador op een bijzondere krachtige plaats.
  • Het gel wordt met grote zorg met de hand uit het blad gehaald, door elk individueel blad open te snijden. Hierdoor blijven alle voedingsstoffen behouden en wordt giftige Aloïne niet meegenomen.  
  • Aloë Vera heeft een netwerk van honderden werkstoffen.
  • Zonder conserveringsstoffen, zonder toevoeging van citroenzuur of suiker.  
  • Kwaliteitsbelofte: 100% natuurlijke en holistische biologische Aloë Vera sap

Aloë Vera BioUrsaft is een sap gemaakt van de bijzondere Aloë Vera die in de vruchtbare tropen in Ecuador groeit, gelukkig en gezond samen leeft in een mixcultuur met verschillende planten en bomen om zich heen, waarbij volledig zonder gifstoffen de boeren de planten met liefde en zorg behandeld worden. De boeren worden een eerlijke prijs betaald en er wordt voor gezorgd dat hun kinderen naar school kunnen gaan.

Waar andere Aloë Vera planten al binnen 1 of 1,5 jaar geoogst worden, krijgen de Aloë Vera planten die hier groeien minstens 3 jaar de tijd om zich te ontplooien en om tot hun volledig potentiaal kunnen komen.   

Doordat ze in een stressvrije omgeving groeien, zitten de Aloë Vera bladeren vol met Biophotonen (lichtenergie). De honderden werkende bestanddelen van Aloë Vera worden behouden door het met de hand verwerken van elk afzonderlijk blad. Door het schollen van het blad en de gel er in zijn geheel uit te halen, blijven de gewenste stoffen behouden, maar blijft het giftige Aloïne in de schil zitten.

Deze Aloë Vera sap zorgt voor een betere cel-opbouw en ook dat jouw cellen beter gaan communiceren. Ze vervullen je op celniveau van een hogere trilling door de enorme hoeveelheid lichtenergie die het in zich draagt. Hierdoor is het Aloë Vera sap enorm veelzijdig en goed inzetbaar voor diverse aandoeningen.

Ook goed voor mensen met diabetes.

Gebruik: neem 30 minuten voor het ontbijt een shotglaasje van 25 tot 30 ml en ’s avonds na het tandenpoetsen. Laat het langzaam door je mond heen gaan, zodat het ook de gezondheid van het tandvlees en tanden bevordert.

Ook is het mogelijk een kuur te doen. Doordat het sap van de volledige Aloë Vera plant wordt gemaakt en er geen enkele stoffen worden toegevoegd of weggehaald is het sap nog in de samenstelling die de natuur bedacht heeft. Hierdoor is het onmogelijk te veel te drinken.

weetje..

Waar andere cremès, lotions of lichaamsboters voor 60% tot 80% uit water bestaan, worden de producten van Pharmos Natur (behalve de oliën) voor 60% tot 80% gevuld met deze rijke Aloë Vera BioUrsaft. Hierdoor hebben ze al meteen een rijkere basis dan andere producten.