Cadeau-ideeën

Cadeau-ideeën

Is er iemand jarig, of wil je iemand gewoon iets geven waar hij/zij wat aan heeft? Hier staan mijn cadeau-ideeën op een rijtje. Staat er iets niet bij, wat volgens jou bij mij wel mogelijk zou kunnen zijn, vraag naar de mogelijkheden via e-mail of bericht.


Cadeaubonnen voor behandeling of bedrag

In een tijd waar bijna iedereen alles al wel heeft, is een bruikbaar en/of origineel cadeau soms lastig te vinden. Ervaringen kan je daarentegen nooit genoeg hebben. Je leven gaat door en een ontspannende pauze kan veel goeds doen voor een mens.

Wil je dus iemand iets geven, wat echt iets goeds doet voor die persoon in het drukke leven dat we leiden? Geef een cadeaubon die een pauze geeft in de stress, een cadeaubon die de stress kan verminderen. Geef ze een massage cadeau.

Cadeaubonnen kan je persoonlijk bij mij halen. Laat via een e-mail of bericht weten wat je wilt en dan maken we een afspraak om hem op te kunnen halen. Woon je verder weg? dan stuur ik hem naar je op.

Geef een massage cadeau

Als je iemand echt even wilt laten ontspannen, kan een massage een aangename pauze zijn in het drukke leven.

Je kan zelf bepalen voor wat voor massage je een bon wilt hebben. Andere behandelingen zijn natuurlijk ook mogelijk.

Mocht de ontvanger niet de gegeven specifieke behandeling willen, kan deze binnen de waarde van de bon*, ook een andere massage uitkiezen of met bijbetaling een behandeling uitkiezen met een hogere waarde.

*De waarde van de bon, is het reeds betaalde bedrag door de gever, de waarde blijft een jaar geldig.

Geef een bedrag cadeau

Geef je liever een bepaald bedrag? dan is dit ook mogelijk.

Cadeaubonnen waar een bedrag op staat blijven 2 jaar geldig.
Geef een gift set van Pharmos Natur cadeau

De eerlijke en natuurlijke producten van Pharmos Natur kennen hun gelijke niet. Deze producten zijn van zaadje tot eindproduct gemaakt om de natuurlijke balans in de wereld weer te verbeteren en de huid te voeden met de beste kwaliteit van grondstoffen te vinden.

Daarnaast zijn de producten van Pharmos natuur tot 80% gevuld met Aloë Vera sap, in plaats van water wat andere productmerken doen. Waar water na sterilisatie alle mogelijke voedingsstoffen en mineralen verliest, behoud het Aloë Vera sap alle (tot 200 gemeten) werkstoffen die hun werk zowel op de huid als diep daarbinnen uitvoeren.

Vraag naar de verschillende beschikbare sets. Er zijn ook sets speciaal voor mannen.

Geef een product van Pharmos Natur cadeau

Naast sets zijn er natuurlijk ook de losse producten van Pharmos Natur. Deze zijn uitstekend geschikt als cadeau voor iemand die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid.

De geneeskrachtige planten die in de producten verwerkt zijn, groeien op de rijkste voedingsbodems die voor elke specifieke plant het beste is. Hierdoor geven ze de hoogst mogelijke kwaliteit met de meeste werkstoffen die werken zowel op de huid als diep in de huid.

Geef een mannen product van Pharmos Natur cadeau

Pharmos Natur heeft ook specifieke producten voor mannen.

Waar veel productmerken de ”vrouwen formule” een beetje aanpassen met een andere geur en een mannen etiket, heeft Pharmos Natur de producten vanaf het begin specifiek voor de mannen ontworpen.

De mannenhuid heeft een hele andere samenstelling dan de vrouwenhuid en daarom hele andere behandeling nodig.

De mannenproducten van Pharmos Natur zijn (mede) door en voor mannen ontwikkeld om de gewenste werking te hebben die de man verlangt.