I Quende
Contact

Contact

Afspraak Maken

Heb je vragen of wil je persoonlijk een afspraak maken? Je kunt mij altijd e-mailen, telefoneren of appen met Telegram, Signal of Whatsapp.

Bel je mij op een moment dat ik niet op kan nemen? dan zal ik jou op een later tijdstip proberen terug te bellen.

Betaling

In mijn praktijk heb ik geen pin automaat. Graag ontvang ik de betaling contant. Als contant niet mogelijk is en je kan internet bankieren is betalen via een betaalverzoek ook mogelijk.

Mijn contactgegevens:

I Quende
Knotwilg 2a
4286 DE Almkerk
+31 (0)6 214 805 23
info@iquende.nl

Mijn verhaal

Hallo allemaal, mijn naam is Laura Koning en ik werk sinds 2011 als masseur in zowel Nederland als het buitenland. De laatste jaren heb ik in 5 sterren hotels gewerkt zoals: Kulm hotel (St. Moritz), Hotel 7132 (Vals) en Waldhaus Flims. Door de constante interesse om mezelf te verbeteren, volg ik ook regelmatig cursussen die mijn kennis op het gebied van massage, maar ook als schoonheidsspecialiste, reiki practitioner en yoga leraar kunnen verbreden. Nu heb ik Zwitserland achter me gelaten om terug te keren naar Almkerk, waar ik het grootste deel van mijn jeugd heb doorgebracht. Hier wil ik mijn passie voor mijn werk voortzetten door mijn behandelingen aan te bieden in mijn praktijk. Sinds augustus 2020 huur ik mijn ruimte in het verzamelgebouw aan de knotwilg 2A.